Stoiximan Super League

Δέλλας: «Στόχος του ΟΦΗ η πρώτη θέση στα playouts – Έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν»

Όσα δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής υποχρέωσης του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα και του σχεδιασμού για την επόμενη σεζόν.

Τον στόχο της πρώτης θέσης στα playouts για τον ΟΦΗ επανέλαβε ο Τραϊανός Δέλλας μιλώντας στους εκπροσώπους των Μέσων.

Υπενθυμίζεται ότι το προσεχές Σάββατο (11/5, 20:00) οι Κρητικοί υποδέχονται τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής ισοβαθμώντας (με 35 πόντους) στην κορυφή μαζί με τους Πανσερραϊκό και Αστέρα Τρίπολης.

Επίσης, ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε ότι έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός ενόψει της επόμενης σεζόν, οριοθετώντας εξελίξεις μετά το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες.


Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για:

-το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Αυτός ήταν εξαρχής ο στόχος μας, δύο ήταν βασικά, να αποφύγουμε τις περιπέτειες και στην συνέχεια να τερματίσουμε πρώτοι. Αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Θα παίξουν κάποια παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, είναι το τελευταίο παιχνίδι του Κώστα (Γιαννούλης) και θα ήθελα να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο για να τιμήσουν αυτό το παιδί. Όπως και να 'χει, έχει γίνει η αξιολόγηση σε μεγάλο βαθμό και έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν. Μόλις περάσει αυτό το παιχνίδι, θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις και με παιδιά που τελειώνουν τα συμβόλαια τους, το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε αρκετή δουλειά (αναφέρθηκε στους δημοσιογράφους)
».

-το πλάνο της νέας χρονιάς και την προετοιμασία: «Δεν μας απαγορεύει να κάνουμε παράλληλα τον σχεδιασμό μας, όπως είπα όμως την προηγούμενη φορά αυτό που προέχει είναι να έχουμε μια βάση και να ενισχύσουμε αυτόν τον κορμό για να μας οδηγήσει την επόμενη χρονιά».

-το πλάνο της προετοιμασίας: «Αρχές Ιουλίου, για να έχουμε περιθώριο να δουλέψουμε τις επόμενες εβδομάδες και να είμαστε έτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα. Πάντα υπάρχουν ευκαιρίες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας αλλά σίγουρα όσο μεγαλύτερο είναι το παζλ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τόσο το καλύτερο είναι για έναν προπονητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x