Stoiximan Super League

Δεν αφήνει ελεύθερο τον Βασιλακάκη ο Ατρόμητος

Θέμα έχει προκύψει στον Ατρόμητο με τον Θοδωρή Βασιλακάκη, γεγονός που πιστοποιείται από το γεγονός ότι ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής για τη Λαμία.

Όσο η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου μένει ανοιχτή, τόσο τα δεδομένα σε όλες τις ομάδες μπορεί να αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα δεν γινόταν να είναι ο Ατρόμητος, που ναι μεν έχει τελειώσει με τη ενίσχυσή του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για διαφοροποιήσεις στο ρόστερ.

Τις τελευταίες εβδομάδες στην επικαιρότητα, μεταξύ άλλων, υπάρχει και το όνομα του Θοδωρή Βασιλακάκη, που τη φετινή σεζόν, τόσο λόγω της αλλαγής του σχηματισμού του Νταμίρ Κάναντι, όσο και λόγω του τραυματισμού που πέρασε ο ίδιος και τον άφησε περίπου ένα μήνα εκτός δράσης, δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των επιλογών του Αυστριακού. Όχι δεν υπολογίζεται, απλά δεν θεωρείται ο σούπερ βασικός που ήταν πέρυσι, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το ματς στην Ξάνθη, που ο Βασιλακάκης έβγαλε 90λεπτο.

Στο πλαίσιο αυτό και σε συνδυασμό ότι το συμβόλαιο του 31χρονου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, έγινε μια συζήτηση προ 10 ημερών ανάμεσα σε ομάδα και παίκτη, πως αν δεν υπολογίζεται να κοιτάξει και εκείνος το μέλλον του και διάφορες προτάσεις που έχει στα χέρια του, μεταξύ των οποίων και από τον Αστέρα Τρίπολης.

Στον Ατρόμητο, όπως δεν έχουν κάνει σε καμία περίπτωση στο παρελθόν, ποτέ δεν έχουν κλείσει την πόρτα σε κάποιον που θέλει να φύγει, αλλά υπάρχουν δύο δεδομένα. Πρώτον, ποτέ ο Νταμίρ Κάναντι δεν μετέφερε ότι δεν υπολογίζει τον παίκτη και δεύτερον ο Ατρόμητος δεν έχει πρόταση για την παραχώρησή του, καθώς υπάρχουν ακόμα 6 μήνες στο συμβόλαιό του.

Φυσικά, οι απαιτήσεις των Περιστεριωτών δεν είναι τρελές και σε καμία περίπτωση αυτές που ήταν πέρυσι, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει πρόθεση να δώσουν απλά την... ευχή τους για να φύγει ο παίκτης στον Αστέρα ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

«Όποιος θέλει τον Βασιλακάκη ή οποιονδήποτε παίκτη έχει συμβόλαιο ξέρει πού θα μας βρει. Το ότι μένει ο Βασιλακάκης ελεύθερος τώρα είναι απλά για κάποιους όνειρο θερινής νυκτός», λένε καλά πληροφορημένες πηγές στο Περιστέρι, δίνοντας και το στίγμα των επόμενων ημερών.

Τελευταία εξέλιξη αποτελεί το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Λαμία, δείγμα ότι και οι σχέσεις του με τον προπονητή έχουν περάσει και καλύτερες μέρες σε σχέση με τις τωρινές, αλλά ο Ατρόμητος δεν σκοπεύει απλά να αφήσει ελεύθερο ένα περιουσιακό του στοιχείο, που στο περσινό πρωτάθλημα ήταν ένας από τους καλύτερους τόσο στην ομάδα, όσο και στη Super League.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x