Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δεν άρεσε στον Λουτσέσκου το σκηνικό με τους αποχαιρετισμούς»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, για την τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας, σχολίασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως δεν άρεσαν στον Ραζβάν Λουτσέσκου οι «αποχαιρετισμοί» της Τούμπας σε Πασχαλάκη-Βαρέλα.

«Μεγάλη υπόθεση. Τώρα τι να λέμε; Ήταν ο ίδιος αυτός ο Παναθηναϊκός με τον κανονικό Παναθηναϊκό. Θα ήταν ο Παναθηναϊκός όπως τον βλέπουμε τις τελευταίες εβδομάδες, όπως έπαιζε με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη. Είναι μεγάλη υπόθεση η εικόνα που έδειξε χθες ο ΠΑΟΚ. Έπαιξε ποδόσφαιρο και προσπαθούσε. Κέρδισε ένα παιχνίδι μετά από καιρό. Πρέπει να αναλυθεί τι συνέβη και έμεινε ο ΠΑΟΚ με τέτοια διαφορά από τον προπονητή. Το προηγούμενο διάστημα δεν μπορούσε. Και αυτοί που είχαν μείνει, έπαιζαν συνέχεια ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Δεν άρεσε στον Λουτσέσκου το σκηνικό με τους αποχαιρετισμούς. Δεν έχει τελειώσει η χρονιά, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η σεζόν για τον ΠΑΟΚ. Κατανοητό ότι μπορεί να ήταν το τελευταίο ματς για ορισμένους στην Τούμπα».

Σε ό,τι αφορά τους «αποχαιρετισμούς» στην Τούμπα, υπογράμμισε: «Ήταν πολύ απότομος τι έγινε με Βαρέλα και Πασχαλάκη. Κατά τα άλλα, είναι πολύ σημαντικό ότι έχει λύσεις, ότι μπορεί να διαλέξει και να κάνει τις επιλογές του. Είναι όλοι διαθέσιμοι εκτός από τον Αουγκούστο. Μέσα από το χθεσινό παιχνίδι, φάνηκε ποιους υπολογίζει για τον προσεχή τελικό, αυτούς που έβγαλε και εκείνους που έβαλε στη θέση τους. Κάνει και τα δικά του mind games ο Λουτσέσκου, ότι είναι ένα ιστορικό ματς πέρα από έναν τελικό στο Κύπελλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x