Stoiximan Super League

Δεν βλέπει την ώρα ο αρχηγός

Έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος πηγαίνει πρώτος στου Ρέντη και φεύγει τελευταίος. Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Μασάντο.

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στην αρχή της σεζόν, οι οποίες τον πήγαν πίσω και χρειάστηκε να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα να επιστρέψει δριμύτερος στο παιχνίδι με τον Φωκικό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Τώρα ο διεθνής στόπερ θα προσπαθήσει να ανεβάσει τη φυσική του κατάσταση και να κερδίσει ξανά φανέλα βασικού.

Ο Αβραάμ προπονείται κανονικά όλο αυτό το διάστημα και σε αρκετές περιπτώσεις δουλεύει περισσότερο από τους συμπαίκτες του, ενώ χθες αποχώρησε τελευταίες από το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ο Μίτσελ σκόπευε να τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με τη Βέροια ως αλλαγή, αλλά τελικά τον άφησε στον πάγκο.

Το θέμα τώρα είναι ο Ισπανός τεχνικός να τον βάλει σε κάποιους αγώνες για να πάρει ρυθμό, αφού αποτελεί ρίσκο η χρησιμοποίησή του σε αγώνα Champions League.

Πλέον ο Παπαδόπουλος είναι καλά, δεν αισθάνεται ενοχλήσεις και χρειάζεται να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Όσον αφορά τώρα τον Πάουλο Μασάντο, υπολογίζεται ότι μέσα στην εβδομάδα θα ανεβάσει ρυθμούς, θα μπει με την ομάδα για να είναι έτοιμος στο κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα της Μπενφίκα για την 3η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πιθανότητες ο Πορτογάλος χαφ να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ για το ματς στη Λισαβόνα. Από την πλευρά του, ο Σαλίνο συμμετείχε κανονικά στις ασκήσεις που έγιναν χθες.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x