Stoiximan Super League

«Δεν είμαι Μουρίνιο, ούτε πάμε για πρωτάθλημα»!

Ικανοποιημένος από τη νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στον Ατρόμητο ήταν ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκος Παντέλης, ο οποίος όμως μίλησε και για τη σκληρή κριτική που έχει δεχτεί ο ίδιος και η ομάδα.

Στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από τον Πανιώνιο στάθηκε ο Νίκος Παντελής μετά το 2-1 επί του Ατρομήτου.

Ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατό να συμβαίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που τα αποτελέσματα είναι καλά και τόνισε χαρακτηριστικά πως ο ίδιος δεν είναι… Μουρίνιο, ούτε υποσχέθηκε τίτλο όταν ανέλαβα τους «κυανέρυθρους»!

Αναλυτικά:

Για τη νίκη: «Πετύχαμε την πιο σημαντική μας νίκη στη φετινή σεζόν. Αφενός είναι μεγάλη η αξία του αντιπάλου, ο Ατρόμητος είναι μια από τις καλύτερες ομάδες. Αφετέρου, με όλα αυτά τα γεγονότα δεν υπήρξε ηρεμία και για μας είναι σημαντική. Είναι χρήσιμο ότι είμαστε στους 15 βαθμούς για τους παίκτες γιατί και γι' αυτούς είναι ένα βάλσαμο και θέλω να τους την αφιερώσω. Νομίζω ότι δικαιούνται αυτή την επιτυχία. Προηγηθήκαμε με μια έξυπνη κίνηση του Γιάννου, είχαμε ευκαιρίες και πετύχαμε και δεύτερο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε χώρο στον Ατρόμητο και δεν είχαμε την ηρεμία που έπρεπε. Η νίκη μας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη και είναι ένα βάλσαμο όλο αυτό για τον σύλλογο. Δεν μπορώ να παραλείψω να ευχαριστήσω τον κόσμο και ειδικά τους οργανωμένους, που ξέρω ότι είναι δίπλα στην ομάδα και τη βοηθούν».

Για τα προβλήματα της ομάδας: «Υπάρχουν πολλά προβλήματα, τα οποία δε βγαίνουν προς τα έξω. Ορισμένα παιδιά έχουν πρόβλημα επιβίωσης. Γι' αυτό είναι σημαντικοί οι 15 βαθμοί. Και οι παίκτες είναι άνθρωποι. Είναι απαράδεκτος όλος αυτός ο θόρυβος που έγινε μετά από νικηφόρα αποτελέσματα και πρόκριση στο Κύπελλο. Μετά από μια ήττα, προκλήθηκε τέτοια αναταραχή. Δεν έχω ζητήσει στήριξη από καμία διοίκηση, απλά γράφτηκαν πολλά από τις εφημερίδες και αμέσως βγήκαν φήμες. Εγώ δεν έχω χαρακτηριστεί ο Μουρίνιο, ούτε ήρθα και ανέλαβα τον Πανιώνιο για να πάρουμε πρωτάθλημα. Εγώ είμαι τίμιος και δίκαιος και κοιτάζω τον άλλον στα μάτια. Θα πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη επιείκεια και είναι τρομερή αδικία όλο αυτό που γίνεται».

Για τις αλλαγές που έκανε: «Ήθελα να δώσω μεγαλύτερη ταχύτητα στον χώρο του κέντρου και οι παίκτες πίστεψαν στη νίκη. Ο Λαμπρόπουλος ήταν βασικός και σε δυο παιχνίδια έμεινε έξω. Είναι πολύ καλό να μπορούν οι παίκτες να παίξουν σε πολλές θέσεις και να μπορεί ένας προπονητής να κάνει μια εσωτερική αλλαγή. Ο Λάσνικ είναι καθαρά μεταγραφή δικιά μου. Δεν με ικανοποιεί όμως στην προπόνηση και θεωρώ ότι θα ήταν αδικία να στηρίξω μια δική μου επιλογή προς τα άλλα παιδιά».

Για τον Μενδρινό: «Έτρεξε πολύ ο Κώστας. Βάζοντας τον Λεωνίδα Καμπάνταη ήθελα να κρατήσουμε την μπάλα και να έχουμε ισορροπία με τον Γιάννου από αριστερά και στο τέλος έβαλα και τον Παντίδο σαν τρίτο στόπερ».

Για το νεαρό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών και την ήττα από την Καλλονή: «Κάναμε κακή διαχείριση και είχα κι εγώ ευθύνη. Αν βγάλετε τέσσερις παίκτες από τον Πανιώνιο τα άλλα παιδιά είναι σε ηλικίες από 18 έως 21 ετών. Φάγαμε ένα γκολ και τους έπιασε απογοήτευση. Το 70% των ποδοσφαιριστών είναι νεαροί. Γίνονται λάθη, που αν τα αναλύσουμε τα θεωρούμε παιδαριώδη. Δεν κάναμε καλή διαχείριση εκεί αλλά το ποδόσφαιρο είναι έτσι».

Για τον Κολοβό και τη φάση του 89': «Θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι άλλο. Η ομάδα πρέπει να αποκτήσει ηρεμία. Αν συσσωρευτεί όλα βγαίνουν. Είναι τυχερός ο Πανιώνιος που έχει καλούς ποδοσφαιριστές σαν χαρακτήρες. Είναι ευτύχημα αυτό για τον σύλλογο».

Στη συνέχεια: «Είναι κρίμα απ' το Θεό να αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος τέτοια προβλήματα γιατί έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι. Να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει στον δεύτερο γύρο και πού θα κριθεί η παραμονή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x