Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Δεν είναι ο Ολυμπιακός που ξέραμε, με όποια ελαφρυντικά έχει φέτος»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Μόνο για ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο μέρος του ντέρμπι με τον Άρη ανέβασε στροφές ο Ολυμπιακός και πήρε τελικά τη νίκη μέσα στο γήπεδό του, όπως τόνισε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Κρατάμε το δεκάλεπτο στο ξεκίνημα του β’ μέρος και από εκεί και πέρα τίποτα. Οι αριθμοί, από την άλλη, δεν λένε πάντα την αλήθεια. Αν βλέπατε τη στατιστική στο πρώτο μέρος, είχαμε: 0 τελικές ο Άρης – 2 ο Ολυμπιακός και καμία εντός εστίας. Έχει ένα καλό δεκάλεπτο, εκμεταλλεύεται το γκολ του Σισέ και στη συνέχεια τίποτα. Το έψαξε για λίγο το 2ο γκολ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεν ξέρω αν θα πάρει το πρωτάθλημα με τα απολύτως απαραίτητα, αλλά υπάρχουν και τα πλέι οφ που εκεί είναι μία διαφορετική διαδικασία. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση με ό,τι μας έχει συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, αν υπολογίσουμε τα προβλήματα με την προετοιμασία, με τους τραυματισμούς και ό,τι άλλο μπαίνει στη συζήτηση. Ο Μαντί και ο Μπουχαλάκης είναι μακριά από τους καλούς εαυτούς τους», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για το αν θα κάνει αλλαγές ο Πέντρο Μαρτίνς στο επόμενο ματς με τον Ατρόμητο: «Θα υπάρξουν αλλαγές, αλλά όχι εκτεταμένο ροτέισον και μεγάλες εκπλήξεις. Δεν το συνηθίζει αυτό ο Μαρτίνς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x