Stoiximan Super League

Αντύπας: «Δεν είχε να αποδείξει τίποτα ο Μαρτίνς - Τρομερή δουλειά ο Μασούρας»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Ηρακλής Αντύπας.

Την χθεσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Τουρκία, όπου επικράτησε με 3-0 της Φενέρμπαχτσέ για τη 2η αγωνιστική του Europa League, σχολίασε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Μαρτίνς έκανε την έκπληξη με την ενδεκάδα. Έπαιξε με 3-4-3, αλλά μετά το 5ο φάνηκε ότι ο Μπα ήταν ως δεξί μπακ,. Ο Λαλά μετά το 10λεπτο ήταν αρκετά καλός και μπορεί να προστεθεί στα χθεσινά κέρδη του Ολυμπιακού. Όταν θα έκλεβε την μπάλα ο Ολυμπιακός, δημιούργησε εύκολα προϋποθέσεις για γκολ. Ο Περέιρα είπε ότι ο Ολυμπιακός ήταν σαν το φίδι και μας χτύπησε όταν κάναμε λάθη», ανέφερε αρχικά.

«Είναι εντελώς διαφορετικό ματς το ντέρμπι. Επειδή μιλήσαμε για τον Μαρτίνς, υπήρχε γκρίνια για τον προπονητή και “δεν παίζαμε καλά”. Πρέπει να τονίσουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε αρκετά προβλήματα, τον χτύπησε ξανά ο κορωνοϊός. Ο Μαρτίνς έχει αποδείξει τρία χρόνια την αξία του, δεν χρειάζεται να το κάνει ξανά. Είναι ευλογία να βγαίνει ο Τικίνιο και να μπαίνει ο Ελ Αραμπί. Ο Τικίνιο ταλαιπώρησε και τους κεντρικούς αμυντικούς. Το 0-2 έβαλε τέλος στο ματς και υπήρχαν γιουχαΐσματα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, στάθηκε στην εικόνα του Γιώργου Μασούρα: «Αν δεν ήταν έλληνας, θα γράφαμε παπάδες. Αυτά που κάνει δεν υπάρχουν σε κάθε ματς. Μαρκάρει, σκοράρει, αξιοποιεί τους συμπαίκτες του και τα γκολ που βάζει δεν είναι εύκολα, όπως το χθεσινό. Θα μπορούσε άνετα να κοστίζει 20 εκατ. ευρώ. Έχει κάνει τρομερή δουλειά ο Μασούρας, αν κοιτάξει κανείς πώς ήταν στον Πανιώνιο και πώς εξελίχθηκε».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x