Stoiximan Super League

Δεν έχει αδικήσει κανέναν ο Μαρτίνς

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος σχολιάζει στο sportfm.gr τα όσα είπε ο μάνατζερ του Τουρέ.

Έκανε λοιπόν την εμφάνιση του ο ατζέντης του Γιάγια Τουρέ, Ντμίτρι Σέλουκ κάνοντας δηλώσεις για τον χρόνο συμμετοχής του πελάτη του. Μια μέρα μάλιστα μετά την ηγετική τοποθέτηση του Αφρικανού μέσου, ο οποίος έστειλε μήνυμα ενότητας και αντεπίθεσης. Κι αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι πως ο τρόπος με τον οποίο μίλησε ο Ουκρανός για τον Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν σωστός.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Για την ακρίβεια ήταν πολύ άστοχος, τόσο σε ότι έχει να κάνει με το περιεχόμενο των δηλώσεων του Σέλουκ όσο και με την χρονική στιγμή που επέλεξε ο μάνατζερ του Τουρέ να κάνει αυτές τις δηλώσεις.

Έχει λοιπόν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σταθούμε σε κάτι που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης κι αυτό αφορά τον τρόπο με τον οποίο έχει διαχειριστεί το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του ο Πορτογάλος προπονητής. Ο Μαρτίνς λοιπόν έχει δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες του και ουδείς μπορεί να «κατηγορήσει» τον 48χρονο τεχνικό για το συγκεκριμένο θέμα.

Αρκεί να κοιτάξει κάποιος τους παίκτες που έχει χρησιμοποιήσει από το ξεκίνημα της σεζόν ο Μαρτίνς, για να διαπιστώσει ότι ο 48χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έχει αδικήσει κανέναν παίκτη της ομάδας του. Και για να είμαστε και δίκαιοι απέναντι στον Πορτογάλο κόουτς των ερυθρόλευκων, ελάχιστοι προπονητές έχουν συμπεριφερθεί τόσο καλά στους παίκτες τους.

Σίγουρα ο Σέλουκ θέλει να βλέπει τον Τουρέ να παίζει. Είναι λογικό. Ο τρόπος όμως με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα ήταν πολύ λανθασμένος και στο κάτω κάτω της γραφής υπεύθυνος για το ποιος θα παίζει είναι ο προπονητής και όχι ο ατζέντης του κάθε παίκτη. Ξεκάθαρα πράγματα για να μην «χαθεί και η μπάλα». Ο Μαρτίνς λοιπόν χρησιμοποίησε τον Τουρέ. Του έδωσε ευκαιρίες κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ο Ουκρανός ατζέντης του διεθνούς άσου των ερυθρόλευκων. Και για να ξεκαθαρίζουμε μια και καλή το θέμα, κανείς ατζέντης δεν μπορεί να κάνει υποδείξεις στον προπονητή μιας ομάδας.

Ο Ολυμπιακός έχει προπονητή και αυτός είναι που λαμβάνει τις αποφάσεις. Κρίνεται για την δουλειά του και τις επιλογές που κάνει. Και όπως προαναφέραμε δεν έχει αδικήσει κάποιον παίκτη του. Πάμε όμως και στο τάιμινγκ των δηλώσεων του Ουκρανού μάνατζερ που επίσης ήταν άστοχο.

Ο Σέλουκ αποφάσισε να κάνει την συγκεκριμένη τοποθέτηση λίγες μέρες μετά την ισοπαλία των ερυθρόλευκων με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός κυριάρχησε άσχετα με το αν δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτικός ο Σέλουκ γιατί εκτίθεται με τα όσα υποστήριξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x