Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δεν έχει συμφωνήσει πίσω από την πλάτη της ΑΕΚ ο Γκαρσία»

Το σχόλιο του Κώστα Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά το γαλλικό δημοσίευμα που αφορούσε το ενδιαφέρον της Λανς για τον Λιβάι Γκαρσία.

Το δικό του σχόλιο για την υπόθεση του Λιβάι Γκαρσία, μετά το γαλλικό δημοσίευμα που αναφέρει πως ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στη Λανς, έκανε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με τον Λιβάι. Υπάρχει ένα δημοσίευμα που τα παρουσιάζει κάπως μπερδεμένα. Δεν υπήρχε περίπτωση ο Λιβάι να είχε πει πως δεν φεύγει ποτέ από την ΑΕΚ ή δεν πάει ποτέ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει συμφωνία πίσω από την πλάτη της ΑΕΚ από τον Γκαρσία, ούτε εκβιάζει την ΑΕΚ για να πάει στη Λανς. Το ρεπορτάζ γράφει πως συμφωνεί να πάει. Ο Γκαρσία, αν η ΑΕΚ τον δώσει, θα πάει. Συνεχίζει κανονικά και η ΑΕΚ του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Είναι σε επαφή όλες οι πλευρές, και με τον μάνατζερ του παίκτη που έχει ποσοστό και είναι ενδιάμεσος στην υπόθεση. Θα επαναλάβω πως αν η πρόταση της Λανς ξεπεράσει καθαρά τα 20 εκατ. ευρώ για τον Λιβάι, με οποιονδήποτε τρόπο, η ΑΕΚ θα μπει σε σοβαρή συζήτηση», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Και πρόσθεσε: «Αυτό, όμως, θα συμβεί μετά τα προκριματικά. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει, αν οι Γάλλοι θα ανεβάσουν το ποσό. Θα πρέπει να ανέβει αρκετά το ποσό, που θεωρώ πως η ΑΕΚ θα συζητήσει. Γιατί μετά πλέον θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη πώληση παίκτη ελληνικής ομάδας στο εξωτερικό, για ένα ποσό που δύσκολα μπορεί να το αρνηθεί. Στην ΑΕΚ, παράλληλα, θεωρούν ότι αν η ομάδα συνεχίσει στην Ευρώπη, και βάζει κανένα γκολ, θα ανέβει η αξία του περισσότερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x