Stoiximan Super League

Δεν φεύγει έτσι ο Λούκας

ΠΑΟΚ και Λούκας δεν καίγονται για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αφήσουν τον Ισπανό να συνεχίσει… τζάμπα αλλού την καριέρα του.

Στο προσκήνιο βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες το θέμα του Λούκας Πέρεθ, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ και τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο Ισπανός χαφ βοήθησε τα μέγιστα για την παραμονή του συλλόγου της Γαλικίας στην Primera Division και αυτό προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της πατρίδας του, με πρώτη από όλες την «Ντεπόρ».

Οι Θεσσαλονικείς, όπως και ο παίκτης, δεν καίγονται για τη συνέχιση της συνεργασίας τους μαζί του, αλλά δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον αφήσουν να αποχωρήσει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Την υπόθεση – όπως και πολλές άλλες – θα αναλάβει προσωπικά ο νέος αθλητικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Φρανκ Άρνεσεν, ενώ εκείνο που προκύπτει από την τελευταία επαφή που υπήρχε με τον Λούκας και άνθρωπο της διοίκησης πως ο ποδοσφαιριστής θα έρθει κανονικά στην έναρξη της προετοιμασίας (εφόσον βέβαια δεν βρει μέχρι τότε ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του).

Σε κάθε περίπτωση, στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως δεν πρόκειται να αφήσουν ως ελεύθερο τον Ισπανό ή αν δεν φέρει πρόταση που να αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ, αφού και η Καρπάτι διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα ο παίκτης.

Αμφίβολοι Κλάους – Μακ

Στη σημερινή – τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Στέφανου Αθανασιάδη και του Ρόμπερτ Μακ εν όψει του αυριανού «τελικού» των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Οι δύο παίκτες ακολούθησαν και χθες συντηρητικό πρόγραμμα και υπάρχει μία πιθανότητα να προλάβουν να αγωνιστούν κόντρα στους Αρκάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x