Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δεν μπορούσαμε να δούμε άλλο τον ΠΑΟΚ της Λέφσκι, προς Τουλούζ ο Τσιγγάρας»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τις τελευταίες ειδήσεις από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, μετά το 2/2 στο πρωτάθλημα και τη νίκη επί του Ατρόμητου, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Τσιγγάρας είναι ένα ακόμα θέμα, το οποίο δρομολογούν οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το φτάνουν μέχρι ενός σημείου και όταν παρουσιάσουν τα τελικά δεδομένα στον πρόεδρο, θα αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης για το αν προχωράμε. Και πέρυσι είχε γίνει και κάτι ανάλογο, τώρα όμως φαίνεται πως θα πει ναι. Θα δώσει δανεικό τον Τσιγγάρα στην Τουλούζ και θα μπει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Ο Τσιγγάρας είναι 4η-5η λύση στα χαφ, ήρθε η πρόταση της Τουλούζ και είναι πιθανό να δοθεί το Ο.Κ.», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και στη συνέχεια ρωτήθηκε από τον Βάιο Τσούτσικα, αν μετά από αυτή την εξέλιξη παραμένει το δίδυμο Κούρτιτς-Αουγκούστο στον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Όσο περνούν οι μέρες δεν φαίνεται πώς θα φύγουν Κούρτιτς και Ντόουγκλας Αουγκούστο. Μάλλον δεν θα προκύψει κάτι νέο και ο Αουγκούστο θα πρέπει να ανανεώσει και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει οφέλη από την ενδεχόμενη πώλησή του, καθώς μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Κάθε ομάδα είναι υποχρεωμένη να κοιτάξει το συμφέρον της. Δεν μπορεί να τον κάνει δώρο ο ΠΑΟΚ», υπογράμμισε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Ο Λάμπρου βρήκε ομάδα και πάει στην Εξέλσιορ ως ελεύθερος. Το βασικό είναι πως τελειώνει αυτή η συνεργασία, ο Τσιγγάρας με το σοβαρό ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός με οψιόν και μία προσθήκη που αφορά τον Πάολο Φερνάντες που έχουν εισηγηθεί ο Λουτσέσκου και ο Μπότο στον Σαββίδη που θα κάνει τη διαπραγμάτευση με τον Μπέο. Το θέμα είναι προχωρημένο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x