Το δικό του σχόλιο για τη νίκη του ΠΑΟΚ στον Βόλο και την ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έκανε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχει γίνει και άλλες φορές. Είναι το φαινόμενο ενός καταιγιστικού διαστήματος που δεν κλειδώνει τα ματς, και μετά είτε ο αντίπαλος – κυρίως μικρομεσαία ομάδα- νιώθει πως παραμένει ζωντανός και εκεί ο ΠΑΟΚ βγάζει άγχος», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Έχει συμβεί αρκετές φορές και ο ΠΑΟΚ τα έχει χάσει, μάλιστα. Υπήρχε μία τρικυμία στη διαχείριση. Έβγαζε πολλές φάσεις, τις οποίες έχανε, όμως χθες το διαχειρίστηκε καλύτερα σε σχέση με άλλα ματς και κατάφερε να κρατήσει το οριακό 0-1 και τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο που συμβαίνει κατά κύριο λόγο με τις μικρότερες ομάδες από εκείνον», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Και οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν πιστεύουν ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η βαθμολογία στο πρωτάθλημα, αλλά για διάφορους λόγους έχει μείνει πιο πίσω σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Αυτή είναι η κατάσταση και πρέπει να την αντιμετωπίσει. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλά, σε αυτή τη φάση της περιόδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x