Stoiximan Super League

Δεν πρόλαβε να μπει στην «Αγια-Σοφιά»: Τι δήλωνε ο Σεραφείδης για το μεγάλο του όνειρο

Ο Στέλιος Σεραφείδης δεν έζησε λίγο ακόμη για να προλάβει να δει την αγαπημένη του ΑΕΚ να μπαίνει στην «Αγια-Σοφιά».

Η είδηση του θανάτου του Στέλιου Σεραφείδη βύθισε στη θλίψη όλη την οικογένεια της ΑΕΚ, αλλά και άφησε ανεκπλήρωτη μια μεγάλη επιθυμία, ένα τελευταίο όνειρο που είχε ο θρυλικός τερματοφύλακας: να προλάβει να μπει στο νέο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας. Ήταν αυτό που του έδινε δύναμη και δίχως υπερβολή τον κρατούσε στη ζωή παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά τους τελευταίους μήνες που η κατάστασή του είχε επιβαρυνθεί.

Σε συνέντευξή του πριν λίγους μήνες, μέσα από το εργοτάξιο της «Αγια-Σοφιάς», έδειχνε τη λαχτάρα που είχε. «Επιθυμία μου είναι όταν ολοκληρωθεί αυτό το έργο είναι να μπω στο γήπεδο με όλους τους εν ζωή συμπαίκτες μου», έλεγε στη Nova, δίπλα σε άλλους μεγάλους θρύλους της ΑΕΚ που δίνουν τη δική τους μάχη με το χρόνο για να αξιωθούν να μπουν στο παλάτι της «Ένωσης».



Σε άλλες του δηλώσεις είχε δείξει την προσμονή του «επιθεωρώντας» τακτικά τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Σχεδόν καθημερινά περνάω και παίρνω μια γεύση. Μας δίνει λίγο κουράγιο, λίγη ελπίδα. Περιμένουμε πώς και πώς, καλώς εχόντων των πραγμάτων να έχει ολοκληρωθεί και να το προλάβουμε».

Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x