Stoiximan Super League

Δεν προχωράει του Φερνάντες

Στον Παναθηναϊκό επιβεβαιώνουν ότι προτάθηκε ο Κριστιάν Φερνάντες, αλλά το θέμα του δεν θα προχωρήσει. Το παλεύουν οι «πράσινοι» για Πράνιτς, τη Δευτέρα στην Αθήνα ο Μπεργκ, μετακομίζει ο Μαυρίας.

Ο Κριστιάν Φερνάντες έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό για το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά δεν θα είναι αυτός που θα αποκτηθεί ώστε να αποτελέσει τον παρτενέρ του Διαμαντή Χουχούμη.

Στο «τριφύλλι» επιβεβαίωσαν πως ο 28χρονος άσος της Αλμερία προτάθηκε, αλλά η περίπτωσή του δεν πρόκειται να προχωρήσει. Ούτε αυτή, αλλά ούτε και του αριστερού χαφ της Πονφεραντίνα, Νάνο.

Το «παλεύουν» για Πράνιτς

Ο Ντάνιελ Πράνιτς, ναι μεν απασχολεί τους «πράσινους», αλλά η περίπτωσή του είναι δύσκολη. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» επιβεβαίωσαν πως ο Κροάτης μπακ - χαφ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ανάμεσα στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, αλλά το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2014, κάνει την υπόθεση πολύ δύσκολη. Από τον Παναθηναϊκό προσπαθούν να καλύψουν μέρος του συμφωνητικού του παίκτη με τους Πορτογάλους, αλλά υπάρχει διαφορά…

Από… βδομάδα του Μαυρία

Με τη νέα εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ. Οι «πράσινοι» έχουν κάνει αποδεκτή την πρόταση των 3+1 εκατ. ευρώ από τις «μαυρόγατες» για τον παίκτη, αυτός έχει πει το «ναι» και την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στην Αγγλία. Η διοίκηση της αγγλικής ομάδας έχει στην κατοχή της και τον ιατρικό φάκελο του νεαρού μεσοεπιθετικού και αν όλα πάνε καλά με τις εξετάσεις του Μαυρία - που πρόσφατα ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στους κοιλιακούς - θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τη Σάντερλαντ.

Έρχεται ο Μπεργκ

Στην Αθήνα, για μόνιμη εγκατάσταση αναμένεται την προσεχή Δευτέρα ο Μάρκους Μπεργκ. Έπειτα από τη γέννηση του γιου του, ο Σουηδός επιθετικός θα επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Υπενθυμίζεται πως όσες μέρες παρέμεινε στη Γερμανία, όντας στο πλευρό της συζύγου του, ο Μπεργκ συμμετείχε στις προπονήσεις του Αμβούργου, έπειτα από ειδική συμφωνία που είχε επιτευχθεί ανάμεσα στον γερμανικό σύλλογο και το «τριφύλλι».

Τίποτα για Καρνέζη, «ψάχνεται» ο Κουίνσι

Όσον αφορά τα πορτογαλικά δημοσιεύματα περί κρούσης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Ορέστη Καρνέζη έπειτα από… εισήγηση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό.

Στην υπόθεση του Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε, ο Γκανέζος μέσος είχε ζητήσει από τον Παναθηναϊκό να ταξιδέψει στην Αγγλία ώστε να δοκιμαστεί σε Κρίσταλ Πάλας και Νόριτς. Στο πράσινο «στρατόπεδο», βρίσκονται σε αναμονή προτάσεων…

Κώστας Ζάλιαρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x