Stoiximan Super League

Δεν σκορπάει το χρήμα ο Ιβάν

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε μία λιτή οικονομική πολιτική όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο του ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν παρουσιάζεται ο Ιβάν Σαββίδης, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Από τον Αύγουστο του 2012, όταν και ανέλαβε τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης διέθεσε πολλά εκατομμύρια για την ενίσχυση της ομάδας και ό,τι άλλο αφορά το αγωνιστικό τμήμα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Φέτος ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έχει βγάλει «ψαλίδι» και κάνει περικοπές σε όλα τα επίπεδα για τους Θεσσαλονικείς.

Η αρχή έγινε με την απομάκρυνση του Χουμπ Στέφενς και την έλευση του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος στοιχίζει μόλις 300.000 ευρώ σε σχέση με το 1,2 εκατ. ευρώ που κόστιζε ο Ολλανδός προπονητής. Επίσης, έκοψε τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ που ήταν το… δεξί του χέρι στην ομάδα και έπαιρνε ετησίως 300.000 ευρώ.

Ωστόσο, η SportDay αναφέρει ότι ο Σαββίδης ετοιμάζεται να κάνει… οικονομία και για το ρόστερ της ομάδας, καθώς δεν πρόκειται να διαθέσει ένα ποσό που φτάνει το 1 εκατ. ευρώ για ποδοσφαιριστή, όπως ήταν ο Μίροσλαβ Στοχ που είχε αποκτηθεί ως δανεικός από τη Φενερμπαχτσέ.

Η στήλη «Τρελός του χωριού» της εφημερίδας ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και άλλο… ψαλίδι, αφού ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν δείχνει διατεθειμένος να σκορπίσει χρήματα και να πάει με πιο προσιτές επιλογές σε όλα τα επίπεδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x