Χωρίς τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που έχει άδεια και παρά την χιονόπτωση, διεξήχθη η προπόνηση του ΠΑΟΚ.
Μέρος του γηπέδου της Τούμπας καθαρίστηκε από το χιόνι από τους ανθρώπους του «δικεφάλου του Βορρά» ώστε να μην αναβληθεί η προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Παναχαϊκή για το Κύπελλο.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Χατσερίντι βγήκε καθαρή και δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ σταδιακά επιστρέφει και ο Τσούμπα Ακπόμ.
Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ
Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ στον περιορισμένο χώρο που είχαν στη διάθεσή τους χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν κυρίως στη φυσική κατάσαση. Όσο το ένα έπαιζε παιχνίδια κατοχής στο ένα κομμάτι του καθαρού γηπέδου, στο άλλο διεξάγονταν μίνι δίτερμα 4 Vs 4.
Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Εβγέν Χατσερίδης έδειξε ότι ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός. Ο Ουκρανός αμυντικός θα μείνει στο γυμναστήριο και αύριο, όπως και σήμερα και σε δύο μέρες αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο.
Ο Τσούμπα Άκπομ έκανε ζέσταμα με την ομάδα και στην συνέχεια δούλεψε στο γυμναστήριο προκειμένου να γίνει ομαλά η επανένταξή του στις προπονήσεις, ενώ και ο Κώστας Μπαλογιάννης δεν βγήκε στο γήπεδο για να προφυλαχθεί. Αμφότεροι θα μπουν από αύριο στο κανονικό πρόγραμμα.
Από την προπόνηση απουσίασε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με άδεια.Ο Δικέφαλος την Κυριακή (06.01) θα προπονηθεί στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






