Stoiximan Super League

«Δεν υπάρχει συμφωνία για Λόρια»

Καμία προφορική συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Γκιόργκι Λόρια, σύμφωνα με τον μάνατζερ του διεθνή πρώην τερματοφύλακα του ΟΦΗ, που είχε συνομιλήσει με τον Ζήση Βρύζα προτού παραιτηθεί.

Την ώρα που οι φήμες πως ο Γκιόργκι Λόρια θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ φουντώνουν, ήρθε ο μάνατζερ του Γεωργιανού τερματοφύλακα να δηλώσει πως δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο 29χρονος πορτιέρο, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ στην τρέχουσα σεζόν είναι πλέον ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία, τίποτα επίσημο και τίποτα γραμμένο. Μόνο συζήτηση. Αρχικά μέσω κάποιων ενδιάμεσων και στη συνέχεια με τον Βρύζα. Συζητήσαμε για πολλά πράγματα, όχι μόνο για παίκτες. Για συνεργασίες, φιλικά παιχνίδια, χαρακτηριστικά νεαρών παικτών που ψάχνει ο ΠΑΟΚ κ.α. Και για τον Λόρια. Αλλά μετά παραιτήθηκε.

Επαναλαμβάνω, δεν υπήρξε προφορική συμφωνία. Μου έδωσε μία ιδέα για τους μισθούς που παίρνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Όμως, συναντηθήκαμε την Πέμπτη (σ.σ. πριν το ματς με τον Ατρόμητο) και την Δευτέρα παραιτήθηκε. Μάλιστα, είχαμε φύγει από την συνάντηση με την συμφωνία ότι θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα…
», τόνισε ο εκπρόσωπος του παίκτη στη «Metrosport».

Ερωτηθείς για το αν μπορούν να σημειωθούν άμεσα εξελίξεις, απάντησε: «Πριν από το ματς που δίνει η Γεωργία με την Γερμανία (σ.σ. την Κυριακή), όχι. Θα είναι πολλοί σκάουτερ να τον δουν εκεί (σ.σ. γέλια)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x