Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Δεν υπάρχει θέμα που δεν έχουν συζητήσει Μαρινάκης-Μίτσελ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, με αφορμή την επικείμενη ανακοίνωση της επικείμενης επιστροφής του Μίτσελ, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για τις λεπτομέρειες της πρόσληψης του Ισπανού τεχνικού, ενώ αναφέρθηκε και στην ενεργοποίηση του Ανιγκό που θα έχει πιο ενεργό ρόλο στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

«Δεν υπάρχει θέμα που δεν έχουν συζητήσει για την ομάδα. Ο στόχος που είχε ακούστει, αν και φαινόταν υπερβολικός, να υπάρχει προπονητής δεν ήταν πραγματικά υπερβολικός. Το είχαν στα θέλω τους, στις συζητήσεις που έκαναν με τους υποψήφιους προπονητές», είπε για το παρασκήνιο των συζητήσεων της διοίκησης με τον Μίτσελ.

«Ο Μίτσελ, αν και πρόκειται για δύσκολη περίοδο, ήθελε να έρθει. Ο Μαρθελίνο ήταν προτεραιότητα. Ναι μεν, δεν είχε τη στάση του προηγούμενου διαστήματος, αλλά ήταν θετικός. Περιμένει να τελειώσει το Μουντιάλ για να αναλάβει την εθνική Ισπανίας», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Άμεσα θα έχουμε τις αποφάσεις, αφού δεν μπορεί να κάνει προπόνηση με 40 παίκτες. Από σήμερα θα πιάσει δουλειά στην ομάδα, αν και λείπουν αρκετοί διεθνείς που είναι στο βασικό ρόστερ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x