Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν υπάρχει τώρα θέμα Βράνιες για την ΑΕΚ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Γιώργος Τσακίρης.

Τα μεταγραφικά δεδομένα στην ΑΕΚ ανέλυσε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε στην επίθεση, λέγοντας ότι «η ΑΕΚ θέλει να κλείσει τον Αραούχο. Αν δεν προκύψει, η κλήρωση της δίνει τη δυνατότητα να να ολοκληρώσει αργότερα τον μεταγραφικό σχεδιασμό της. Τουλάχιστον να φτάσει μέχρι το 80-90 του σχεδιασμού της».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Επαναλαμβάνω ότι η ΑΕΚ είναι σημαντικό να πάει με το μίνιμουμ 50% με 60% στην Ολλανδία, έχει πάρει τερματοφύλακα, θέλει επτά παίκτες. Αν έχει στην Ολλανδία, στο πρώτο βασικό στάδιο προετοιμασίας, τον Εντσάμ, τον Αραούχο, τον Τζαβέλλα και τον Στάνκοβιτς, θα είναι σε καλό επίπεδο. Δεν είναι εύκολο και είναι πολύ νωρίς να ξεκινάς προετοιμασία μέσα Ιουλίου και να θέλεις οι όποιες μεταγραφές σου να σε ανεβάσουν επίπεδο. Οι καλές ευκαιρίες του Αυγούστου θα προκύψουν αργότερα».

Καταλήγοντας, μίλησε για την υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες που φημολογείται ότι είναι στην Ελλάδα: «Δεν μου προκύπτει καθόλου ο Βράνιες. Δεν ξέρω αύριο-μεθαύριο αν θα προκύψει, κάτι που ισχύει για εμένα στις μεταγραφές. Ποτέ δεν λες ποτέ στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι στην Ελλάδα ο Βράνιες, είναι στη Βοσνία. Δεν υπάρχει επαφή της ΑΕΚ με τον παίκτη. Μπορεί να προκύψει στο μέλλον. Δεν το ξέρω αυτό. Δεν είμαι μελλοντολόγος. Η ΑΕΚ θα πάει και για άλλον στόπερ, εκτός του Τζαβέλλα. Μπορεί να υπάρξει κάτι για Σβάρνα και Νεντσελτσιάρου και να μείνει η ΑΕΚ με λιγότερους κεντρικούς αμυντικούς. Σε μία τέτοια περίπτωση θα πρέπει μετά να πάρει άλλους δύο».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x