Stoiximan Super League

Δεν χάνει με τίποτα Ολυμπιακό ο Ελ Καντουρί

Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από το χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη ο Μαροκινός εξτρέμ, ο οποίος δεν θέλει να σκέφτεται πως θα χάσει το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τραυματίας αποχώρησε ο Ελ Καντουρί από τη χθεσινή αναμέτρηση (1-1) του ΠΑΟΚ με τον Άρη, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μαροκινός εξτρέμ αναμένεται να υποβληθεί σήμερα στις απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του και να γνωρίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου αν μπορεί να τον υπολογίζει για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ωστόσο, ο διεθνής άσος έλεγε μετά το παιχνίδι στην Τούμπα με τους «κίτρινους» πως δεν θα χάσει με… τίποτα το επόμενο ματς με τους Πειραιώτες στο Φάληρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x