Stoiximan Super League

Δερμιτζάκης: «Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε»

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού στις εναπομείνασες αγωνιστικές του πρωταθλήματος επέστησε ο Παύλος Δερμιτζάκης κατά τη χθεσινή του ομιλία.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τους τόνους επιχείρησε να ρίξει ο Παύλος Δερμιτζάκης, μιλώντας στους παίκτες του Πανθρακικού μετά την νίκη επί του ΟΦΗ.

Ο 44χρονος προπονητής προσπάθησε να καταστήσει σαφές ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα η υπόθεση παραμονή για την ομάδα του.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη, όμως δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Πρέπει να διατηρηθούμε σε εγρήγορση και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, προκειμένου να τελειώνουμε με την υπόθεση παραμονή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δερμιτζάκης στη σύντομη ομιλία του.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής της ακριτικής ομάδας περιμένει την επιστροφή του Αντώνη Λαδάκη μετά από τρεις αγωνιστικές.

Στον Πανθρακικό ποντάρουν πολλά στην εμπειρία του 31χρονου χαφ και αν προπονηθεί χωρίς ενοχλήσεις, τότε θα πάρει φανέλα βασικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x