Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Ανεβάζει το επίπεδό του ο Παναθηναϊκός με όσους έφερε»

Ο Διονύσης Δεσύλλας στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην ποιοτική ενίσχυση του Παναθηναϊκού η οποία δεν αφορά μόνο στον Μπερνάρντ και αναφέρθηκε στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Αναβάθμιση σε κάθε θέση, ανεξάρτητα από την διαφαινόμενη απόκτηση του Μπερνάρντ, έχει κάνει το φετινό καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας.

«Τυπικό είναι να λύσει ο Μπερνάρντ το συμβόλαιό του με την Σαρίγια, ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα και το έχει εξασφαλίσει ότι θα συμβεί. Πρόκειται για μια κίνηση που είναι προ των πυλών. Χθες έπαιξε στο φιλικό και ενημέρωσε τους συμπαίκτες του ότι θα αποχωρήσει για τον Παναθηναϊκό. Μιλάμε για διετές συμβόλαιο εκτός απροόπτου κι έναν παίκτη που θα δώσει πάρα πολλά στοιχεία από αυτά που λείπουν και ήθελε η ομάδα πολύ. Ανεβάζει την ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή, δίνει προσωπικότητα, ενώ και ο ίδιος έχει μεγάλο κίνητρο. Ο Παναθηναϊκός που φτιάχνεται τώρα, σε σχέση με πέρυσι, ανεβάζει το επίπεδο του. Δεν αναφέρομαι μόνο στον Μπερνάρντ, αλλά και στους υπόλοιπους. Έχει πάρει τους Σπόραρ-Βέρμπιτς αντί των Μακέντα, Βιτάλ και Χατζηγιοβάνη. Γενικά φαίνεται ότι όσοι έχουν έρθει σε κάθε θέση είναι καλύτεροι αυτών που έφυγαν. Και ο Γκάνεα ακόμα αποκτήθηκε αντί του Χατζηθεοδωρίδη, οπότε…», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως το «τριφύλλι» δεν σταματάει στην διαφαινόμενη απόκτηση του Μπερνάρντ, καθώς θα πάει και για άλλον έναν χαφ, ένα οκτάρι, στη συνέχεια και… βλέπουμε.

Ενώ ο Δεσύλλας επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για στόπερ μόνο εάν φύγει κάποιος από τους υπάρχοντες, εκτός κι αν έρθει κάποια πρόταση που αξιολογηθεί ως εξαιρετική.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x