Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Αποφασίζει ο Γιοβάνοβιτς για Παλάσιος»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κρίνει αν ο Σεμπαστιάν Παλάσιος θα μπει στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει προσθήκη αλλά και να δούμε τον Σεμπαστιάν Παλάσιος στην πρεμιέρα του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο άφησε ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Υπάρχει πάντα η πιθανότητα απόκτησης ενός ακόμη παίκτη, ίσως ενός εξτρέμ, αλλά δεν είναι τίποτα δεδομένο. Για τον Γκάρι Ροντρίγκες που γράφτηκε δεν προκύπτει κάποιο θέμα», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για την κατάσταση του, ανέφερε: «Είναι στο χέρι του Γιοβάνοβιτς. Ο Παλάσιος έχει έρθει σε άριστη κατάσταση, αφού προέρχεται από φουλ σεζόν στην Ιντεπεντιέντε. Ο προπονητής θα κρίνει αν είναι σε θέση να μπει στην αποστολή ή ακόμη και να αγωνιστεί».

Σχολιάζοντας το φιλικό με τη Λαμία, είπε: «Δεν είχαμε εικόνα, αλλά σίγουρα είναι θετικό για την ψυχολογία της ομάδας ότι πήρε τη νίκη με τον τρόπο αυτό. Ο Βιτάλ, που έκανε ντεμπούτο, έδειξε την ποιότητά του σε αρκετές στιγμές. Ο Λούντκβιστ έπαιξε ως δεκάρι και είχε καλά στημένα. Είναι αρκετά πιθανό να τους δούμε και τους δύο στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα το Σάββατο. Όπως και τον Καρλίτος, που με τα γκολ που έβαλε τελευταία φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα από Ιωαννίδη και Μακέντα. Επίσης είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Σάρλια παρτενέρ του Βέλεθ στην άμυνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x