Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Αυτά δεν θέλει ο Γιοβάνοβιτς να κάνουν οι παίκτες του»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα δύο πράγματα που δεν πρέπει να κάνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με βάση τα θέλω του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Δια… ροπάλου έχει «απαγορεύσει» ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να σηκώνουν την μπάλα και να κάνουν παράλληλες πάσες, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Δύο πράγματα δεν θέλει ο Γιοβάνοβιτς με τίποτα όπως έχει δείξει μέχρι τώρα η παρουσία του στον Παναθηναϊκό. Πρώτον, δεν θέλει οι παίκτες να σηκώνουν την μπάλα, αν υπάρχει επιλογή να τη δώσουν κάπου. Ενώ δεν θελει παράλληλες πάσες καθόλου, ειδικά στο μεσομυντικό κομμάτι. Μόνο αν δεν γίνεται αλλιώς», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο απεσταλμένος του σταθμού στην Ολλανδία τόνισε ότι η επόμενη μεταγραφή του «τριφυλλιού» θα είναι του στόπερ, με πιθανότερο σενάριο την ολοκλήρωση της μεταγραφής μέσα στην εβδομάδα.

Ο Δεσύλλας μίλησε και για την πρεμιέρα των Κώτσιρα και Ρούμπεν Πέρεθ με τον Παναθηναϊκό στο φιλικό της Πέμπτης κόντρα στην Αλ Τααβόν.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x