Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Βλέπει ψηλότερα φέτος ο Παναθηναϊκός – Τελειώνει του Μπερνάρντ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Διονύσης Δεσύλλας.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Στην αρχή ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» μίλησε για το θέμα του Μπερνάρντ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη προσθήκη στο ρόστερ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Είμαστε στην τελική ευθεία για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Μπερνάρντ. Ολα δείχνουν ότι το θέμα τελειώνει και ο παίκτης θα έρθει στην Αθήνα. Υπάρχει ένα στόρι του μάνατζέρ του, ο οποίος έχει δημοσιεύσει μία φωτογραφία από αεροδρόμιο στη Βραζιλία με σημαίες των ΗΑΕ και της Ελλάδας. Περιμένουμε τις ενημερώσεις, για να αποκτήσει τον παίκτη με τον οποίο υπάρχει εδώ και μέρα συμφωνία, και να τελειώσουν τα πάντα με την ομάδα του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε μπροστά μας την πρεμιέρα με τον Ιωνικό, τον οποίο υποδέχεται στη Λεωφόρο. Σήμερα είναι η τελευταία προπόνηση και περιμένουμε να δούμε ποιος θα παίξει αντί του Σένκεφελντ, με πθανότερο τον Σάρλια και δεύτερο τον Πούγγουρα», ήταν η τοποθέτησή του για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, στο οποίο η ομάδα μπορεί να βλέπει ψηλότερα σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x