Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Δεν θα πάρει ρίσκα από νωρίς ο Παναθηναϊκός, χωρίς φοβερές εκπλήξεις η 11άδα»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην τακτική που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Σλάβια Πράγας και τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το βασικό σχήμα.

Να ελέγξει τον ρυθμό, να διασφαλίσει το μηδέν στα μετόπισθεν και κατόπιν να «χτυπήσει» τη Σλάβια Πράγας, ανεξάρτητα του πότε θα σκοράρει περιμένει από τον Παναθηναϊκό ο Διονύσης Δεσύλλας, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πρώτος στόχος του Γιοβάνοβιτς και το έχει πει στους παίκτες του είναι να κυριαρχήσουν, να ελέγξουν τον ρυθμό, να μην δεχτούν γκολ νωρίς και να ψάξουν στη συνέχεια το 1-0, ακόμα κι αν έρθει στο 60’ ή στο 70’, όχι στο 10’. Δεν νομίζω να πάρει ρίσκα από νωρίς ο Παναθηναϊκός», είπε αρχικά για την τακτική προσέγγιση των «πράσινων» απέναντι στην τσεχική ομάδα.

Ενώ σχολιάζοντας την πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε: «Θα ξεκινήσουν σίγουρα ο Σένκεφελντ και ο Χουάνκαρ στο βασικό σχήμα. Ίσως η εμπειρία των Κουρμπέλη και Ρούμπεν σε τέτοια παιχνίδια να χρειαστεί, αν επιστρέψει ο Αλεξανδρόπουλος. Θέση διεκδικεί και ο Σπόραρ, είναι σημαντικό ότι στην Ευρώπη έχει βάλει 14 γκολ. Ο Παναθηναϊκός θέλει γκολ και δεν έχει πολλούς παίκτες με αυτή την ευχέρεια στο σκοράρισμα, αλλά και την ευρωπαϊκή εμπειρία του. Περισσότερα πράγματα για την 11άδα θα πούμε αύριο, αν και δεν θα πάμε σε φοβερές εκπλήξεις».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x