Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην νίκης για τον Παναθηναϊκό»

Ο Διονύσης Δεσύλλας τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς απόψε με τον Ιωνικό και ανέφερε τι ισχύει με Χατζηγιιοβάνη και μεταγραφές.

Μονόδρομος η κατάκτηση του «τριπόντου» στη Νίκαια από πλευράς Παναθηναϊκού σήμερα το απόγευμα, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι σήμερα. Αφενός ο Παναθηναϊκός έχει μόνο ένα διπλό. Από την άλλη ο Ιωνικός είναι μια ομάδα δυσκολοκατάβλητη, που καίγεται για αποτέλεσμα. Πρέπει να πάρει τη νίκη, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Ο Αγιούμπ είναι στην αποστολή, αλλά θα κοπεί. Δεν υπάρχουν εύκολες έδρες φέτος για όλους, πολύ περισσότερο για τον Παναθηναϊκό που δυσκολεύεται μακριά από το γήπεδό του», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για τον Χατζηγιοβάνη, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι στην αρχή η απουσία του από την αποστολή του «τριφυλλιού» ήταν θέμα ετοιμότητας. Πλέον είναι θέμα προπονητή, αφού είναι εκτός πλάνων του Γιοβάνοβιτς και δύσκολα θα ανανεώσει, αλλά δεν αφορά στο συμβόλαιό του το ότι δεν υπολογίζεται, παραθέτοντας το παράδειγμα του Χουάνκαρ.

Αναφορικά με την 11άδα του Παναθηναϊκού, ο Δεσύλλας ανέφερε ότι θα απαρτίζεται από τους Μπρινιόλι, Κώτσιρα ή Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Παλάσιος και Καρλίτος.

Τέλος, για τα μεταγραφικά των «πράσινων», επανέλαβε ότι έχει δοθεί προτεραιότητα στον εξτρέμ και μετά σε χαφ-μπακ, χωρίς πάντως να έχουν καταλήξει στον «εκλεκτό» για κάθε θέση.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x