Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Διάθεση να προχωρήσει κι άλλα πράγματα η ΠΑΕ για να βοηθήσει στο γήπεδο»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην τάση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να «τρέξει» κι άλλα πράγματα για να «ξεμπλοκάρει» τον Α.Ο. στο θέμα του γηπέδου.

Τους λόγους της /έως τώρα καθυστέρησης αλλά και την σημασία της σημερινής κίνησης από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο θέμα του γηπέδου κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Η Alpha Bank είναι υποχρεωμένη να κάνει την προμελέτη και να χτίσει τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη. Υπήρχε μια ασάφεια στο νόμο, με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζει ότι πρέπει να καταβάλει το ποσό και για την προμελέτη. Εκεί υπήρχε μια καθυστέρηση. Αυτό λύνεται με τη σημερινή παρέμβαση της ΠΑΕ. Όσο καθυστερεί το έργο, υπάρχει και μια Γενική Συνέλευση, μπορεί και να μην πέρναγε», είπε μεταξύ άλλων.

Επίσης, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι γενικώς υπάρχει μια τάση από την «πράσινη» ΠΑΕ να προχωρήσει κι άλλα πράγματα, για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και να γίνει κάποια στιγμή και η Γ.Σ. του Α.Ο. ώστε να προχωρήσει ή όχι το γήπεδο.

Ενώ ο Δεσύλλας σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στο 4-3-3 απέναντι στον Άρη, ο Σένκεφελντ πιθανότατα δεν θα τα καταφέρει και ο Αϊτόρ έχει προβάδισμα να αντικαταστήσει τον Χατζηγιοβάνη.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x