Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Δυσκολεύεται χρόνια ο Παναθηναϊκός με τους εξτρέμ»

Ο Διονύσης Δεσύλλας κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τα δεδομένα για την αποχώρηση του Τάσου Χατζηγιοβάνη για την Αλτάι και το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στην εύρεση ακραίων επιθετικών/

Τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την πιθανή μεταγραφή του Τάσου Χατζηγιοβάνη στην Αλτάι αλλά και την παραδοσιακή… δυσκοιλιότητα του Παναθηναϊκού στην ανεύρεση καλών εξτρέμ ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας.

«Η Αλτάι επιμένει τις τελευταίες ημέρες για τον Χατζηγιοβάνη αλλά δεν έχει κλείσει το θέμα, για να γίνει αυτό θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να δει τα χρήματα. Το ένα εκατομμύριο μπροστά και τις υπόλοιπες 500 χιλιάδες μετά. Αν γίνει του Χατζηγιοβάνη θα πάει σε έναν ακόμα εξτρέμ στα αριστερά, θα κινηθεί για δύο βασικούς. Ο Παναθηναϊκός χρόνια δυσκολεύεται με τους εξτρέμ, σε ότι κινήσεις κι αν έχει κάνει. Πρέπει να πάμε στον Λέτο για να θυμηθούμε τον τελευταίο καλό, ακόμα και επί πολυμετοχικότητας δεξιά έπαιζε ο Σαλπιγγίδης», είπε μεταξύ άλλων.

Ο απεσταλμένος του σταθμού στην Ολλανδία ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα Ουάρντα, αφού δεν προκύπτει από κάπου ότι κοιτάζει το «τριφύλλι» την περίπτωσή του.

Τέλος, ο Δεσύλλας σημείωσε ότι ο βασικός μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού πλέον περιλαμβάνει την απόκτηση εξτρέμ, πιθανότατα δύο, επιθετικού και… βλέπουμε, αφήνοντας ανοιχτό τόσο του τερματοφύλακα όσο κι ενός ακόμα παίκτη, αν κρίνει ότι χρειάζεται ο Γιοβάνοβτς.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x