Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Τουλάχιστον μία μεταγραφή μέχρι το βασικό στάδιο προετοιμασίας ο Παναθηναϊκός»

Ο Διονύσης Δεσύλλας σημείωσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι οι όποιες μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό πάνε από τη νέα εβδομάδα, πλην απροόπτου, ενώ μίλησε και για τους Κουρμπέλη-Σένκεφελντ.

Δύσκολα θα υπάρξει μεταγραφή ενίσχυση του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας

«Μέχρι την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, την άλλη εβδομάδα, θα έχουμε κάποια εξέλιξη. Ο Παναθηναϊκός θα πάρει στόπερ ή χαφ ή και δύο παίκτες μαζί. Δύσκολο μέχρι την Παρασκευή να γίνει κάτι, πάντως», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του Κουρμπέλη στις προπονήσεις του «τριφυλλιού», σημειώνοντας ότι είναι θετική η εξέλιξη αλλά παράλληλα και ότι χρειάζεται προσοχή.

Ερωτηθείς για τον Σένκεφελντ, ο Δεσύλλας επισήμανε ότι ο Ολλανδός αμυντικός λογικά θα επιστρέψει στην δράση με τον Παναθηναϊκό τον Αύγουστο, ενώ αναμένεται να μπει σε κάποιες προπονήσεις στο τέλος της προετοιμασίας.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x