Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Δύσκολο το έργο στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων του Παναθηναϊκού»

Την επιθυμία Γιοβάνοβιτς να δουλέψει με αρκετά μικρότερο ρόστερ από το υπάρχον του Παναθηναϊκού και τη δυσκολία που θα έχει το κομμάτι των αποδεσμεύσεων τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Διονύσης Δεσύλλας.

Στην πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει -εκτός των άλλων- στον Παναθηναϊκό στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι επιθυμία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι να δουλέψει με ένα ρόστερ περίπου 26 παικτών.

Από τη στιγμή λοιπόν που το υπάρχον αριθμεί 36 (χωρίς να υπολογίζονται οι μεταγραφές που θα γίνουν) και δεδομένου ότι λήγουν μόλις δυο συμβόλαια, υπογράμμισε τη δυσκολία που θα έχει η προσπάθεια για αποδεσμεύσεις παικτών.

Κατά τ’ άλλα, στάθηκε στα έργα που έχουν ήδη ξεκινήσει σε Λεωφόρο και Κορωπί, με πλήρη ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο των αγώνων και τοποθέτηση χλοοτάπητα σε αυτό του προπονητικού που μέχρι πρότινος διέθετε πλαστικό.

Επίσης, αναφέρθηκε στο πιθανό νέο τιμ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στο πρόγραμμα της πράσινης προετοιμασίας, αλλά και στο πότε υπολογίζεται να μπει σε φουλ ρυθμούς ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x