Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Εβδομάδα που θα έχει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μεταγραφή»

Ο Διονύσης Δεσύλλας σημείωσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι η τρέχουσα εβδομάδα θα περιλαμβάνει εξελίξεις ως προς την ενίσχυση του ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Σε… μεταγραφικούς ρυθμούς θα κινηθεί αυτή την εβδομάδα, μεταξύ άλλων, η επικαιρότητα στον Παναθηναϊκό όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας.

«Μπήκαμε σε μια εβδομάδα που θα έχει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μεταγραφή. Προτεραιότητες είναι κεντρικός χαφ και εξτρέμ. Από την στιγμή που αδειάζει θέση ο Σανκαρέ είναι και πιο εύκολο, αν και ήταν ούτως ή άλλως στον σχεδιασμό. Μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα, 2-3 μεταγραφές θα έχουν γίνει, δεν αποκλείω να γίνει κάποια και μετά την έναρξη», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για την περίπτωση του Αγιούμπ, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι δεν έχει φτάσει ακόμα στο «τριφύλλι» κάποια πρόταση, κάτι που το πιθανότερο είναι να γίνει προς το τέλος του μήνα.

Τέλος, ο Δεσύλλας σημείωσε ότι στον Παναθηναϊκό γίνεται δουλειά στην σωστή κατεύθυνση και υποστήριξε ότι σε ένα μήνα από τώρα θα είναι διαφορετικός μεσοεπιθετικά σε επίπεδο προσώπων.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x