Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Είχε ανάγκη τέτοιο ξεκίνημα ο Παναθηναϊκός»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε στη χρησιμότητα της εντυπωσιακής εκκίνησης του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Η νίκη, το εύρος της, η εμφάνιση και ο ενθουσιασμός του κοινού στη Λεωφόρο συνέθεσαν ένα σκηνικό θετικής αύρας που είχε ανάγκη στην εκκίνηση της σεζόν ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας σχολιάζοντας το 4-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

«Το βασικό ζητούμενο ήταν η νίκη και ήρθε με εντυπωσιακό σκορ και με μια εμφάνιση καλή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ενώ και ο κόσμος είχε μια θετική ενέργεια στη Λεωφόρο και το χάρηκε. Ο Παναθηναϊκός τα χρειάζεται όλα αυτά, γιατί προέρχεται από κακές χρονιές και υπάρχει πίεση. Έτσι τονώνει και την αυτοπεποίθησή του για τη συνέχεια, καθώς απαιτείται διάρκεια», ανέφερε.

Παράλληλα στάθηκε στους πρωταγωνιστές της νίκης. «Ο Βιτάλ ήταν εξαιρετικός, με συμμετοχή στα τρία πρώτα γκολ. Ήταν ο παίκτης του αγώνα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με φανταστική τεχνική, έχει το απρόβλεπτο, καλή ντρίμπλα και αλλαγές κατεύθυνσης. Και το πιο εντυπωσιακό είναι πως κάνει όλα αυτά με έναν απλό τρόπο και έχουν ουσία. Πάρα πολύ καλός ήταν και ο Ρούμπεν στη μεσαία γραμμή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x