Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Εξαιρετικός και… βασικός ο Μπρινιόλι, δεν πανηγυρίζει κανείς στον Παναθηναϊκό»

Ο Διονύσης Δεσύλλας έπλεξε το εγκώμιο του Αλμπέρτο Μπρινιόλι μέσω του bwinΣΠΟΡ FM και εξήγησε γιατί στον Παναθηναϊκό δεν… τρελαίνονται με την ισοπαλία στο Φάληρο.

Ήρθε για να πάρει την φανέλα βασικού… σπίτι του ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας, με αφορμή την πολύ καλή απόδοση του Ιταλού τερματοφύλακα στο χθεσινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

«Από εδώ και πέρα θα βλέπουμε συχνά τον Μπρινιόλι. Ήρθε για να διεκδικήσει θέση βασικού, όχι για να συμπληρώσει το ρόστερ. Τα έφερε έτσι η μοίρα μετά την απουσία του Διούδη να παίξει το ντέρμπι. Ήταν εξαιρετικός, πέραν από τις επεμβάσεις του ήταν σημαντική και η σιγουριά που ενέπνεε στους συμπαίκτες του. Είναι έμπειρος, έχει παραστάσεις, πέρυσι βγήκε MVP στην Serie Β. Θα είναι ο βασικός από εδώ και πέρα, πλην απροόπτου», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι με βάση τις συνθήκες που πήγε το «τριφύλλι» στο ντέρμπι, δηλαδή με φαβορί τον Ολυμπιακό, με τον κόσμο μαζί του, με… αέρα λόγω Φενέρμπαχτσε, ως αποτέλεσμα είναι θετικό.

Ο Δεσύλλας σημείωσε επίσης ότι δεν πανηγυρίζει κανείς στον Παναθηναϊκό για την χθεσινή ισοπαλία, αφού αφενός δεν πρόκειται για νίκη, αφετέρου επειδή στην ομάδα υπάρχουν ξανά απαιτήσεις.

Ενώ πρόσθεσε ότι οι «πράσινοι» καλούνται να κάνουν ένα νικηφόρο σερί, με Ιωνικό εντός, στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και με ΟΦΗ εντός, μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ για να μείνουν σε επαφή με τις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x