Stoiximan Super League

Δεσύλλας:«Έχει ανεβάσει την ψυχολογία, έχει φέρει συσπείρωση η πρόκριση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ»

Στα… απόνερα της πρόκρισης στο Κύπελλο αναφέρθηκε ο Διονύσης Δεσύλλας μέσω του ΣΠΟΡ FM, ενόψει του κυριακάτικου ματς του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη, καθώς και στην 11άδα που θα παραταχθεί στα Πηγάδια.

Ευεργετική σε αγωνιστικό αλλά και… ψυχολογικό επίπεδο ήταν η προχθεσινή πρόκριση του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας επί του ΠΑΣ Γιάννενα, όπως εξήγησε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Έχει ανεβάσει την ψυχολογία και έχει φέρει συσπείρωση η πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ. Αν έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ξάνθη, πιστεύω ότι με τον Ατρόμητο θα έχει αρκετό κόσμο παρότι είναι μεσοβδόμαδο το ματς», τόνισε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, αναφορικά με την 11άδα των «πράσινων» στην Ξάνθη, ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού επισήμανε πως θα υπάρξει ντεμπούτο του Ανουάρ, που θα παίξει δίπλα στον Δώνη ενώ είναι ανοιχτό ποιος θα καλύψει το κενό του Μπουζούκη, με τον Νάγκι δύσκολα να είναι βασικός.

Τέλος, ο Δεσύλλας επισήμανε πως μέσα σε μια εβδομάδα το «τριφύλλι» παίζει με Ξάνθη, Ατρόμητο εντός και Λάρισα εκτός, με τα αποτελέσματά του να κρίνουν πολλά σε ό,τι έχει να κάνει με την είσοδο του στην εξάδα!

Ακούστε εδώ το ηχητικό με το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x