Με τις υπάρχουσες διαθέσιμες επιλογές θα πορευθεί ο Ρουί Βιτόρια αφού ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει πλέον άλλη μεταγραφή, όπως ξεκαθάρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.
«Θα δούμε αν θα δώσει ο Παναθηναϊκός κάποιο φιλικό με τους μικρούς, εσωτερικό, ή όχι στο διάστημα της διακοπής. Προς το παρόν πηγαίνει στις προπονήσεις με τις πολλές απουσίες των διεθνών. Αυτό που λέγεται παράλληλα, είναι ότι τελείωσαν οι μεταγραφές. Δεν φαίνεται ότι θα γίνει άλλη κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού. Ήταν ανοιχτό αν θα έπαιρνε έναν ακόμα χαφ. Θα πάρει λεπτά συμμετοχής ο Μπρέγκου, ωστόσο, ούτως ή άλλως. Επαναλαμβάνω ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει άλλη μεταγραφή, έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με την ευρωπαϊκή λίστα των «πράσινων», ο ρεπόρτερ του σταθμού την χαρακτήρισε αναμενόμενη, ειδικά ως προς τους τρεις από τους τέσσερις «κομμένους», δηλαδή τους Μαντσίνι, Γερεμέγεφ και Γέντβαϊ.
Ενώ ο Δεσύλλας αναφέρθηκε και στη σημερινή «πρώτη» του Ταμπόρδα, του οποίου η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε χωρίς να γίνει σίριαλ.
Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο ΥouΤube.
Διαβάστε Επίσης
Παναθηναϊκός: Οι «κομμένοι» της λίστας και το μήνυμα Βιτόρια για το Europa League Ντέσερς ο… όγδοος: Ποιοι έχουν φορέσει στον Παναθηναϊκό τη φανέλα με τον αριθμό «33» Δεσύλλας: «Ορεξάτος ο Ντέσερς, μπορεί να λύσει το πρόβλημα του Παναθηναϊκού» Ούτε επίτηδες να το έκανε: Ο Γκρούγιτς αποχαιρέτησε την Πόρτο με φωτογραφία όπου υπάρχουν Καλάμπρια και Ταρέμι!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






