Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Για αυτό αντέδρασε ο Παναθηναϊκός στην κεντρική διαχείριση - Πρόοδος Δήμου με ΑΟ»

Ο Διονύσης Δεσύλλας εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την αντίθεση του Παναθηναϊκού με την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση και αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου.

Για εκβιασμό κάνουν λόγο στον Παναθηναϊκό, αναφορικά με την υπόθεση της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης και το «όχι» των ανθρώπων του, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Ο Παναθηναϊκός είναι κατά της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης κυρίως λόγω του τρόπου που έχει περάσει αυτή, θεωρώντας τον εκβιαστικό, όντας εκ των πρώτων που έκανε συζητήσεις για την Super League TV. Δεν σημαίνει ότι έχει κοινή γραμμή με τον Ολυμπιακό, έτυχε να συμφωνήσουν σε αυτό το θέμα. Θα μπορούσε να γίνει με τον ΠΑΟΚ», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με το θέμα του γηπέδου, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το απαιτητικό του πράγματος είναι να γίνει η ΓΣ του Παναθηναϊκού ΑΟ τον Σεπτέμβρη, αλλιώς θα πάει Οκτώβρη και θα υπάρξει χαμένος χρόνος.

Ενώ σημείωσε παράλληλα ότι υπήρξε πρόοδος στις συζητήσεις Δήμου με Ερασιτέχνη, με τις δύο πλευρές μάλιστα να είναι πλέον κοντά σε συμφωνία!

Τέλος, ερωτηθείς για το αυριανό φιλικό του Παναθηναϊκού με την Λαμία, ο Δεσύλλας ανέφερε ότι λογικά ο Γιοβάνοβιτς θα βάλει κάποιους παίκτες που τους υπολογίζει για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Κυριακή, πως δεν βάζει κατευθείαν τους καινούργιους, ενώ λείπουν και οι διεθνείς.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x