Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Η... φάση είναι Λεωφόρος φέτος – Χρειάζεται λίγη υπομονή για Μπερνάρντ»

Ο Διονύσης Δεσύλλας στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην «καυτή» εικόνα που θα έχει το «Απόστολος Νικολαΐδης» στα ματς του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στα τελευταία δεδομένα για τη μεταγραφή Μπερνάρντ.

Στην τελική της ευθεία βρίσκεται η απόκτηση του Μπερνάρντ από τον Παναθηναϊκό, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας, καταγράφοντας τις τελευταίες εξελίξεις.

«Και χθες μέχρι αργά το βράδυ αλλά και σήμερα, γιατί υπάρχουν δύο εκπρόσωποι του παίκτη, γίνονται επαφές με την Σαρίγια για να αποχωρήσει ο Μπερνάρντ και να φιξαριστεί ο τρόπος που α συμβεί αυτό. Με τον παίκτη είναι δεδομένη η συμφωνία του Παναθηναϊκού, δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι. Μόλις ολοκληρωθεί το ντιλ, που δε νομίζω ότι θα αργήσει, ο Μπερνάρντ θα πάρει το αεροπλάνο και θα έρθει στην Αθήνα για να ανακοινωθεί και να ενσωματωθεί στην ομάδα. Χρειάζεται λίγη υπομονή, δεν είναι εύκολη περίπτωση», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ μιλώντας για την διάθεση των εισιτηρίων για την πρεμιέρα των «πράσινων» στο πρωτάθλημα με τον Ιωνικό, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε χαρακτηριστικά: «Η φάση είναι Λεωφόρος φέτος. Ο κόσμος γουστάρει να πηγαίνει στο γήπεδο ακόμα περισσότερο από πέρυσι. Είδαμε τι έγινε και με τη Σλάβια, όπου ο κόσμος πέρασε καλά, παρά την πίκρα για τον αποκλεισμό. Νομίζω ότι κάθε Κυριακή θα είναι έτσι φέτος, υπάρχει δίψα και διάθεση να στηριχθεί η ομάδα. Θα έχει πολύ κόσμο το “Απόστολος Νικολαϊδης” ξανά».

Παράλληλα, ο Δεσύλλας αναφέρθηκε τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι και την απουσία του Σένκεφελντ στον Παναθηναϊκό, ενόψει Κυριακής, όσο και στο ενδιαφέρον της Βερόνα για τον Αλεξανδρόπουλο, σημειώνοντας πως ο ίδιος ο παίκτης δεν βιάζεται να φύγει.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x