Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Δεν θα επηρεαστεί ο Διούδης, αγωνία για την άμυνα ενόψει του κρίσιμου ματς με τον Άρη»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην συμβολή του Διούδη στην ως τώρα πορεία του Παναθηναϊκού κι εξήγησε τη σημασία του ματς με τον Άρη αλλά και την παρουσία του Νιάς σε αυτό.

Καθοριστικός αποδεικνύεται ο Σωκράτης Διούδης στην φετινή πορεία του Παναθηναϊκού όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονυσης Δεσύλλας, καταγράφοντας και τα… πεπραγμένα του.

«Ο Διούδης είναι τουλάχιστον πέντε ματς που έχει δώσει βαθμούς στον Πανθηναϊκό. Το πιο χαρακτηριστικό είναι με τον Άρη, όπου έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για τη νίκη. Με Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, με Βόλο, με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, στο πρόσφατο 3-0 με τον ΠΑΟΚ. Τα πάντα έχουν να κάνουν με την διάρκεια. Είναι ο πιο βελτιωμένος τερματοφύλακας φέτος και μαζί με τον Σα, οι δύο καλύτεροι. Δε νομίζω ότι θα φανεί επηρεασμένος», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μιλώντας για το ματς με τον Άρη, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι μπορεί να αποδειχθεί κομβικό για το «τριφύλλι», έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση και ενδεχόμενη νίκη θα σημαίνει διπλό όφελος.

Τέλος, ο Δεσύλλας επισήμανε ότι η παρουσία του Σέιχ Νιάς είναι απαραίτητη απέναντι στους «κίτρινους», ειδικά αν δεν παίξει ο Μπαρτ Σένκεφελντ, αφού ο Αχιλλέας Πούγγουρας είναι τιμωρημένος και θα υπάρχει μόνο ο Φραν Βέλεθ στα στόπερ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό με το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x