Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Καυτός Γενάρης για Παναθηναϊκό, Νιάς υπό προϋποθέσεις»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις εξελίξεις που αναμένονται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Αλληλένδετες θα είναι οι μεταγραφές και οι αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο, ενώ αναμένεται να προκύψουν και ανανεώσεις, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Μεταγραφικά η προτεραιότητα θα είναι ο χαφ, μπορεί και οι χαφ. Λέω μπορεί γιατί περιμένουμε τον Κουρμπέλη, το θέμα βέβαια είναι πότε και σε τι κατάσταση θα επιστρέψει. Ο αριθμός των μεταγραφών που θα κάνει ο Παναθηναϊκός θα εξαρτηθεί επίσης και από πιθανές αποχωρήσεις. Δίνω πολλές πιθανότητες να γίνει μια τουλάχιστον τον Ιανουάριο. Μπορεί να είναι ο Μαουρίσιο ή ο Αγιούμπ, που έχει καλό όνομα στην Ολλανδία. Για τον πρώτο ήρθε πρόταση αλλά ήταν τελευταία στιγμή και για αυτό δεν τον έδωσε. Θα έχουμε “καυτό” Γενάρη, γιατί θα υπάρξουν και μεταγραφές και αποχωρήσεις αλλά ενδεχομένως και ανανεώσεις», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Νιάς μπορεί να απασχολήσει το «τριφύλλι» υπό προϋποθέσεις, αλλά είναι μια περίπτωση που έχει πιθανότητες.

Παράλληλα, ο Δεσύλλας επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει εκτός από μέσο για εξτρέμ, επιθετικό και αριστερό μπακ, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως θα κάνει πέντε κινήσεις.

Τέλος, στάθηκε στο ότι οι «πράσινοι» μέχρι πέρυσι δεν είχαν τμήμα σκάουτινγκ και άρα δεν μπορούσε να γίνει προεργασία για τις μεταγραφές, όπως αρχίζει να συμβαίνει πλέον.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x