Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Κλείνει άμεσα στόπερ, ανακοινώνει κοψίματα ο Γιοβάνοβιτς»

Ο Διονύσης Δεσύλλας προανήγγειλε ενίσχυση με στόπερ για τον Παναθηναϊκό.

Μια ανάσα από την απόκτηση στόπερ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με την κίνηση να ολοκληρώνεται ακόμη και πριν την αναχώρηση της αποστολής για την προετοιμασία στην Ολλανδία, την Κυριακή.

«Ο Παναθηναϊκός θα κλείσει άμεσα στόπερ. Αν δεν το κάνει μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα πάει απευθείας στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας. Από εκεί και πέρα, η ομάδα ψάχνει εξτρέμ, φορ και τερματοφύλακα», ανέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Σήμερα ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να κάνει γνωστό και τους παίκτες που θα κοπούν και δεν θα πάνε στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Υπολογίζουμε πως θα είναι 10-12 ποδοσφαιριστές», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x