Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Κοινή η επιθυμία Παναθηναϊκού-Αλεξανδρόπουλου για ανανέωση»

Ο Διονύσης Δεσύλλας εξέφρασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την αίσθηση ότι Παναθηναϊκός και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος θα έρθουν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο.

Τα τελευταία δεδομένα γύρω από την ανανέωση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, την οποία θεωρεί ότι θα γίνει, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Δεν ξέρω αν θα ξεκαθαρίσει από το πρώτο ραντεβού, υπάρχει μια κοινή επιθυμία. Θα συζητηθούν τα πάντα, δεν είναι το κυρίαρχο το οικονομικό, είναι και η αξιοποίηση του ποδοσφαιριστή. Είναι δεδομένο ότι στον Παναθηναϊκό τον υπολογίζουν και πιστεύουν πάρα πολύ στον ίδιο. Θεωρώ ότι στο τέλος της ημέρας θα υπογράψει ο Αλεξανδρόπουλος», είπε μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Αλεξανδρόπουλος είναι «εξάρι», άσχετα αν αγωνίζεται σαν «οκτάρι» φέτος στο «τριφύλλι», έτσι όπως παίζει η ομάδα του, αλλά και σε αυτή την θέση μπορεί να βελτιώσει πράγματα.

Ο Δεσύλλας μίλησε και για το αγωνιστικό κομμάτι, τονίζοντας ότι ο Σένκεφελντ είναι ο μοναδικός αμφίβολος για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη, αλλά και για την επαφή του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου, με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x