Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Ματς δίχως αύριο με την ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό»

Ο Διονύσης Δεσύλλας στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην πίεση που έχει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει αύριο στην Λεωφόρο και μίλησε για τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μονόδρομος είναι για τον Παναθηναϊκό η κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στην ΑΕΚ, αύριο στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Οι ρεπόρτερ» ο Διονύσης Δεσύλλας, εξηγώντας το γιατί.

«Είναι ένα ντέρμπι, το θέλουν και οι δύο αλλά αν μια ομάδα έχει περισσότερη πίεση, αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Να δούμε πως θα του βγει. Θέλει πάρα μα πάρα πολύ τη νίκη, αν την πάρει εξασφαλίζει την παρουσία του στα πλέι οφ και είναι πιο ήρεμος. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι δεν έχει πάρει φέτος νίκη σε ντέρμπι. Είναι κακή η βαθμολογική συγκομιδή του, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι όλες οι ομάδες χάνουν βαθμούς, κάνει τα πράγματα οριακά. Πρέπει να πάρει τη νίκη, είναι ματς δίχως αύριο για τον Παναθηναϊκό», είπε μεταξύ άλλων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι δύσκολα θα είναι στην αποστολή του «τριφυλλιού» τους Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες, με την απουσία του δεύτερου να είναι μεγάλο πλήγμα λόγω των χαρακτηριστικών του.

Ενώ ο Δεσύλλας επισήμανε ότι οι επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού κόντρα στην «Ένωση» είναι οι Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος, Γκατσίνοβιτς, Παλάσιος, Αϊτόρ και Ιωαννίδης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε ξανά στο γηπεδικό ζήτημα, καταγράφοντας τα οφέλη των «πράσινων», τόσο του ΑΟ όσο και της ΠΑΕ και σχολιάζοντας τις συμβάσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x