Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Με αυτοπεποίθηση και χαμηλούς τόνους στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός»

Ο Διονύσης Δεσύλλας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM για το σκεπτικό του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΣ και τις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την 11άδα, η οποία δεν θα έχει πάνω από τρεις αλλαγές.

Με «ανεβασμένη» ψυχολογία αλλά και… προσγειωμένος ταυτόχρονα πηγαίνει ο Παναθηναϊκός στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο ματς με τον ΠΑΣ με το σκεπτικό “πρεμιέρα ήταν και πάει”. Στόχος είναι να πάρει τη νίκη και να επιστρέψει από τα Γιάννενα μετά από καιρό με ένα καλό αποτέλεσμα. Πηγαίνει με αυτοπεποίθηση αλλά και χαμηλούς τόνους, γιατί έχει να κερδίσει από το 2016 εκεί», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτεται να κάνει δύο με τρεις αλλαγές στην 11άδα του «τριφυλλιού» στο αυριανό παιχνίδι με τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Ενώ ο Δεσύλλας σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε μια εβδομάδα απαιτητική, θέλοντας να πάρει το μάξιμουμ από τα παιχνίδια που ακολουθούν, μέχρι να έρθει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x