Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Με Γιοβάνοβιτς προπονητή ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει πολλά πράγματα αγωνιστικά»

Ο Διονύσης Δεσύλλας εξέφρασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την πίστη ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι, λόγω της παρουσίας και των ιδεών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Καλύτερο Παναθηναϊκό περιμένει να δει την νέα σεζόν, ελέω και της παρουσίας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην άκρη του πάγκο του, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Ο Παναθηναϊκός με τον Γιοβάνοβτς προπονητή, στο αγωνιστικό κομμάτι, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Θέλει να φτιάξει μια ομάδα νικήτρια, με καλό ποδόσφαιρο αν κι αυτό είναι σχετικό. Νομίζω ότι αυτό που θέλει, σε μεγάλο βαθμό θα το πετύχει. Ένα βήμα παραπάνω θα το κάνει», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επανέλαβε ότι είμαστε σε αναμονή για τις μεταγραφές στο «τριφύλλι», περισσότερο για χαφ και εξτρέμ, που είναι βέβαιοι ενώ είναι πιθανό ότι θα πάρει και επιθετικό αλλά… μέχρι εκεί, προς το παρόν.

Τέλος, μιλώντας για την 11άδα του Παναθηναϊκού με το ΑΠΟΕΛ ο Δεσύλλας ανέφερε ότι οι επικρατέστεροι είναι οι Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σιδεράς, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό και Καρλίτος, με έναν αστερίσκο για τον Αλεξανδρόπουλο.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x