Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Τουλάχιστον μια μεταγραφή από Δευτέρα, μακριά ακόμα η Αλτάι»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό από τη νέα εβδομάδα αλλά και το μέλλον του Τάσου Χατζηγιοβάννη.

Θέμα ημερών είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού, που μπορεί να κάνει ακόμα και δύο μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όπως τόνισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας...

«Από την εβδομάδα που έρχεται ο Παναθηναϊκός θα κάνει τουλάχιστον μια μεταγραφή, μπορεί και δύο. Ο στόχος είναι μέχρι τις 18 του μήνα που θα φύγει για Ολλανδία να έχει έναν ακόμα «φρέσκο» παίκτη. Το αν θα είναι ο στόπερ ή ο χαφ, θα το δούμε. Με μόλις 11 ημέρες προπονήσεις χρονικά δεν έχει καθυστερήσει ο Παναθηναϊκός παρότι έχει κάνει μια μεταγραφή», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ξεκαθάρισε ότι η Αλτάι δεν έχει πλησιάσει την άτυπη ρήτρα του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που θέλει το «τριφύλλι» για να παραχωρήσει τον Χατζηγιοβάνη, ο οποίος πάντως είναι «ζεστός» για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα κληθεί σύντομα να το κάνει!

Τέλος, ο Δεσύλλας επισήμανε πως σύντομα θα υπάρξουν νέα για το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x