Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Υποχρέωση όλων η επιστροφή στην... Παναθηναϊκή κανονικότητα»

Ο Διονύσης Δεσύλλας ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM τις κινήσεις που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα για να επιστρέψει στην… κανονικότητα και την διεκδίκηση τίτλων.

Τα… παρελκόμενα της αποτυχίας εξόδου στην Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό ανέλυσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας, μετά τη χθεσινή ήττα από την ΑΕΚ.

«Μιλάμε για μια πολύ μεγάλη αποτυχία. Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ηταν ο μοναδικός στόχος που είχε. Πέραν από το οικονομικό πλήγμα και το πρεστίζ, όταν θα γυρίσει θα έχει να ανέβει έναν Γολγοθά, με δύσκολες κληρώσεις. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ερωτηθείς για την επόμενη ημέρα στο «τριφύλλι», ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι δεν υπάρχουν αποφάσεις ακόμα, υπό την έννοια ότι θα πρέπει να τελειώσει η σεζόν πρώτα.

Χαρακτήρισε δεδομένο ότι θα αλλάξει ο προπονητής, αφήνοντας ανοιχτό το μέλλον του Ντρεοσί. Ενώ επισήμανε ότι θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στον σύλλογο και πρώτος υπεύθυνος για αυτό είναι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Τέλος, ο Δεσύλλας ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός δεν αντέχει να κινηθεί άλλη χρονιά στην μετριότητα, αλλά αντιθέτως είναι υποχρέωση όλων η επιστροφή στην κανονικότητα και πως θα πρέπει να αποκτηθεί προπονητής που θα βάλει σφραγίδα στην ομάδα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό με το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x