Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του ο Παναθηναϊκός με την Λαμία»

Ο Διονύσης Δεσύλλας στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο απαραίτητο restart που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς και αναφέρθηκε στην 11άδα που σκέφτεται ο Γιοβάνοβιτς.

Στην ανάγκη του Παναθηναϊκού να… γυρίσει το κουμπί από εδώ και πέρα, ξεκινώντας από το εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Λαμία αύριο (5/2), στάθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«O Παναθηναϊκός πρέπει και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά να ισορροπήσει. Αυτό που έκανε για παράδειγμα ο Κουρμπέλης στην Τρίπολη είναι ενδεικτικό της όλης κακή κατάστασης. Πρέπει να το αλλάξει αυτό, να κάνει την δική του αντεπίθεση και ένα restart, ξεκινώντας από την αναμέτρηση με την Λαμία. Δεν το συζητάμε ότι η νίκη είναι υπεραπαραίτητη, για να δει μετά τι θα κάνει και η ΑΕΚ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για την πιθανή 11άδα των «πράσινων» απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως θα την αποτελούν οι Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Βαγιαννίδης και Χουάνκαρ -με επιφύλαξη για τους δύο τελευταίους- Ρούμπεν, Τσέριν και Μπερνάρ στον άξονα. Ενώ ίσως δούμε τον Μαντσίνι να παίρνει φανέλα βασικού με τον Παλάσιος στο άλλο και στην κορυφή της επίθεσης έναν εκ των Σπόραρ-Ιωαννίδη.

Παράλληλα, ο Δεσύλλας σημείωσε ότι ο Μάγκνουσον θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη, την επόμενη Κυριακή.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x