Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Στόπερ και χαφ για Παναθηναϊκό - Τι συμβαίνει με Σανκαρέ και Αϊτόρ»

Ο Διονύσης Δεσύλλας εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM γιατί δεν είναι απαραίτητο η επόμενη κίνηση του Παναθηναϊκού να αφορά στον κεντρικό αμυντικό και μίλησε για τις μεταγραφές.

Διατεθειμένος να περιμένει παραπάνω, αν χρειαστεί, για να βρει αυτό που ψάχνει είναι ο Παναθηναϊκός ως προς την μεταγραφή του στόπερ που έχει ζητήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβτς, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Φουλάρει για χαφ και κεντρικό αμυντικό αριστεροπόδαρο, εκεί κινείται τώρα ο Παναθηναϊκός. Δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά ότι ο επόμενος παίκτης θα είναι ο στόπερ για να τον έχει στις επόμενες 10-15 ημέρες, πριν φύγει για Ολλανδία. Μπορεί να έρθει σε 25 ημέρες, φερ’ ειπείν, αλλά να είναι αυτό που θέλει ο Γιοβάνοβιτς», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για τον Σανκαρέ, ο Δεσύλλας σημείωσε ότι έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο, αλλά αν έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό, θα τον δώσει ενώ κι ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει, κάτι που έχει μεταφέρει και σε ατζέντηδες οι οποίοι του έχουν χτυπήσει την πόρτα.

Τέλος, σχετικά με τον Αϊτόρ ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι άλλαξε μάνατζερ, σε συνδυασμό με τα συνεχόμενα ρεπορτάζ περί επαναπατρισμού του, αλλά πως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να φέρει πρόταση ικανοποιητική στους «πράσινους»!

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x