Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Πιθανό η ΓΣ του Παναθηναϊκού ΑΟ να καθυστερήσει»

Ο Διονύσης Δεσύλλας ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM το κλίμα που υπάρχει στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για τη Γενική Συνέλευση που θα κρίνει το γηπεδικό θέμα κι τη σημασία του.

Τις τελευταίες εξελίξεις και την πιθανότητα αλλαγής ημερομηνίας αναφορικά με την προγραμματισμένη για τις 17 Ιουνίου Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού ΑΟ μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Γίνονται συνεχώς συζητήσεις, το κλίμα που υπάρχει στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό είναι ότι πάει τέλη Ιουνίου η Γενική Συνέλευση. Δεν έχουν αποτυπωθεί γραπτώς οι συμβάσεις, αυτή με τον Δήμο είναι η σημαντικότερη. Δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην γίνει στις 17 του μήνα. Για 10-15 μέρες δε νομίζω ότι θα βγουν εκτός χρονοδιαγράμματος. Είναι πιο σημαντικό να πάνε με απόλυτη ασφάλεια στη ΓΣ, με όλα τα θέματα λυμένα, από το να υπάρχει η παραμικρή σκιά», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» περιμένει μόνο ένα χαρτί για να κλείσει η μεταγραφή του Καμπετσή στην Γκέζτεπε, εξηγώντας γιατί οι 500 χιλιαδες ευρώ που θα βάλει στα ταμεία του δεν είναι λίγες.

Τέλος, ο Δεσύλλας ανέφερε ότι αύριο (02/06) στις 8 το βράδυ θα προβληθεί στην ΕΡΤ3 ένα πολύ ωραίο ντοκιμαντέρ αναφορικά με την εποποιία του Παναθηναϊκού για το «Γουέμπλεϊ».

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x